Bufferzone Privacy Policy

Denne privacy policy er gældende for den kommunikation og de informationer der findes på denne blog. For informationer om privacy policy for web sitet Bufferzone.dk se den politik du finder på dette site. Også her på bloggen har vi den største respekt for vores brugers private og personlige informationer, men vi gør opmærksom på at en blog er offentlig, hvilket betyder at de informationer brugerne indtaster frit kan ses af alle andre og forbliver offentlige i hele bloggens levetid

Hvilke informationer indsamles, og hvordan?

Alle web servere registrere statistiske oplysninger om brugerne som kan bruges til forskellige ting. Denne blog indeholder også rudimentær statestik der giver os enkelte oplysninger om dem der besøger vores blog. Vi gør opmærksom på at bloggen er hostet hos WordPress.com og at vi ingen kontrol har med hvad de bruger deres statistiske oplysninger til. Kontroler deres privacy Policy for disse oplysninger. Bufferzone.dk forbeholder sig ret til i fremtiden at bruge mere avanceret statestik løsninger og når/hvis det sker vil det blive annonceret her.

Brug af counters.
Som du kan se i højre side af bloggen anvendes en synlig counter der fortæller hvor mange besøg bloggen har haft.
Hvilke andre informationer kunne vi bede om?
Vi beder ikke aktivt om informationer på disse sider, men alle kommentarer indeholder vise informationer som vi igen skal gøre opmærksom på er fuldt offentlige. Vi vil ikke aktivt viderformidle oplysninger givet her på bloggen, men kan heller ikke forhindre at de indsamles af andre.
Undtagelser
Vi vil aktivt videbringe oplysninger til andre under følgende betingelser. For at kunne overholde loven eller aktivt deltage i dennes overholdelse.

2. For at kunne beskytte vores egne, vores partners eller vores kunders retskrav
3. For at kunne identificere personer, der bryder lover eller misbruger vores, vores partneres eller vores kunders rettigheder.
4. I forbindelse med myndighedernes undersøgelser af formodede ulovlige aktiviteter eller ved vores mistanke om at noget sådant foregår

Vi betragter din brug af vores blog som accept af vores privacy policy. Alle ændringer i privacy policy vil blive indskrevet på denne side og du anbefales at kikke forbi jævnligt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: