Ansvarsfraskrivelse

Information på bloggen gives uden nogen form for garanti. Vi fraskriver os et hvert ansvar for konsekvenserne af fejl eller ændringer på denne blog og vi tager forbehold for både fejl og mangler idet vi selvfølgelig altid bestræber os på at sikre at informationerne er korrekte. Der gives hverken direkte eller indirekte garanti for informationernes validitet.

Bloggen kan hverken betragtes som et tilbud eller en kontrakt. Alle forretningsmæssige transaktioner vil foregå fra web sitet http://www.bufferzone.dk, priser og kontrakter vil altid være individuelle og udformet skriftligt.
Bloggen er primært rettet mod det danske marked, vores materiale er primært skrevet på dansk, og bloggen overholder selvfølgelig dansk lovgivning. Udenlandske såvel som danske brugere forventes at overholde den lovgivning der gælder der hvor de arbejder fra og vi kan ikke holdes ansvarlig herfor.

Alle kommentarer der ligges på bloggen betragtes indledningsvis som buffersone.dk ejendom og vil, såfremt der ikke tydeligt foreligger aftale om det modsatte, blive brugt uden begrænsninger. Se vores politik for kommentarer her på bloggen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: