About Bufferzone

Denne blog er bufferzone.dk’s blog, det er her vi annoncerer nyheder og nyt materiale inden for emnerne søgemaskineoptimering, webpromotion og IT sikkerhed samt tilhørende underemner. De nyheder der vil blive annonceret vil både være firmarelaterede nyheder om f.eks. nye certificeringer, kernekompetancer eller samarbejder vi måtte deltage i. Vi vil også her annoncerer fagspecifikke nyheder som f.eks. alvorlige sårbarheder, exploits eller andre ting af væsentlig interesse for vores kunder og samarbejdspartnere.

Interaktion

Det er klart at blog mediet giver mulighed, ja faktisk ligger op til interaktion med andre brugere, kunder, partnere og selv konkurrenter. Denne interaktion indgår vi gerne da den jo foregår offentligt. Vi vil for vores part insisterer på at holde tonen sober og faglig og vil aktivt bekæmpe spam og andet. Læs herunder vores kommentar politik.

Kontakt.

Kontakt af mere fortrolig art kan altid opnås via vores hjemmeside http://www.bufferzone.dk. Kontaktorienterede kommentarer vil blive dirigeret over i det medie også når der er tale om almindelige faglige spørgsmål mellem bufferzone og en trediepart. Deciderede diskussioner rejst på baggrund af poster i bloggen vil naturligvis forblive offentlige på bloggen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: